E & R aan de kust

Evangelisatie en Recreatie in Vrouwenpolder,   20 juli tot en met 2 augustus 2024

Zin in zon, strand en veel gezelligheid deze zomer?

Kom dan naar de blauwe tent in Vrouwenpolder aan de Monnikendijk, bij de skatebaan. Daar is voor iedereen, de hele dag door, wat te doen. ’s Morgens om 10.00 uur is er kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waar we een Bijbelverhaal lezen, liedjes zingen en knutselen. Voor de jongeren is er Teen Zone; er worden spellen gespeeld en er wordt gepraat over alles wat jullie bezighoudt. Iedere middag is de tent open voor een glaasje cola, een leuke activiteit, zomaar wat kletsen of een goed gesprek.

Ook ’s avonds is er een wisselend programma van sportief tot creatief zoals een voetbal- en volleybaltoernooi, een politiehondenshow, een pubquiz, bingo en een creatieve workshop.

De donderdagavonden zijn altijd heel bijzonder! De eerste donderdag is er Levend Monopoly. De donderdag daarna is er Levend Cluedo, een dolle avond met allerlei verrassingen.

Zondagen 21 en 28 juli om 20.00 uur zijn er sing-ins bij de tent onder leiding van een band. Kom, zing mee en onderga de bijzondere sfeer!

Zondag 28 juli wordt er ’s ochtends om 10.00 uur een openluchtdienst gehouden. De twee kerken van Vrouwenpolder en E&R slaan de handen ineen en zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

In de week voorafgaande aan de tent, wordt er huis aan huis een programmaboekje bezorgd zodat je precies kan zien wat er allemaal te doen is.

Iedereen is van harte welkom in de blauwe tent, want gastvrijheid en èchte aandacht voor elkaar, dàt is E&R!