Kerkelijk werker

Foto Bert website

Bert Fluit – Voorganger/pastor

Geboren op 3 december 1951 in Lunteren. Dit is een kleine plaats op de Veluwe tussen Barneveld en Ede in. Ik heb hier heel mijn leven gewoond. Heb daar de lagere school en de ULO school gevolgd. Daarna in Oosterbeek de MEAO-opleiding gedaan. Via de lange weg van avondstudie, Praktijk diploma boekhouden. MBA en SPD heb ik mijn studie afgesloten met de opleiding tot accountant-administratieconsulent. In 1993 is daar de certificeerbevoegdheid bijgekomen, zodat ik ook controleopdrachten uit mag voeren.

Op 26 november 1974 getrouwd met Anny de Koe. Ons huwelijk is gezegend met drie kinderen, René (1976), Mark (1978) en Anneke (1980). Inmiddels hebben wij vier kleinkinderen, Jasper, Marjolein, Sander en Bregje.

In 2007 heb ik het roer omgegooid en ben de studie Godsdienst Pastoraal Werk begonnen aan de Christelijke Hogeschool in Ede. In 2011 heb ik de opleiding af kunnen sluiten met een diploma. En nadat alle formaliteiten waren afgewikkeld kon ik vanaf januari 2012 aan de slag als kerkelijk werker binnen de Protestantse Kerk van Nederland.

Sinds 1 maart 2013 ben ik als voorganger/pastor verbonden aan de Protestantse Gemeente Vrouwenpolder